AŽU team English  Hrvatski  Facebook  Twitter
Šole in vrtci   Konjske maneže   Športna igrišča   Pri vas doma
 

Mednarodno poslovno povezovanje

 
 

Sodelujemo s poslovnimi partnerji iz Hrvaške, Avstrije, Anglije in ZDA. Srečujemo se na športnih igriščih, seminarjih in treningih kot ponudniki, organizatorji, predavatelji ali slušatelji. Dotikamo se tem, ki so pomembne tako za poslovni razvoj, kot za osebnostno rast. Drug drugega opozarjamo na prioritete v življenju. Ravno tako smo drug drugemu luč, da se da krmariti med družino, poslom in sprostitvijo.

     

V besedah in dejanjih spodbujamo razvoj drug drugega, iščemo nove poti in razvijamo nove ideje. Verjamemo, da nobena ideja ni nedosegljiva. Najti je potrebno le pravo pot, način in podporo. Ravno tu se mednarodne povezave in izkušnje kažejo kot zelo pomembne, saj se zavedamo, da vsak izmed nas predstavlja košček v skupni sestavljanki.

USPEŠNO POSLOVNO ŽIVLJENJE

Povezali smo se z Rickom in Holly Betenbough, ki vodita podjetje Betenbough homes. Rick ga je ustanovil skupaj s svojim očetom pred petindvajsetimi leti. Podjetje se že vrsto let uvršča med Top sto gradbincev hiš na lestvici Builder v ZDA. Rick Betenbough je zagotovo oseba, od katere se glede poslovnega uspeha lahko veliko naučimo. Več informacij o njihovem podjetju najdete na spletni strani betenbough.com.

Teme seminarjev in predavanj:

• Kako začeti podjetje iz majhnega in uspeti;
• Izgrajevanje prave atmosfere v podjetju;
• Kako dolgoročno vztrajati kot podjetnik z vrednotami;
• Vloga partnerja in družine v podjetniškem življenju;
• Komu služiš…?

 
                 
                 
  AŽUTEAM d.o.o., AŽU TEAM s.p. | Vse pravice pridržane © 2013 - 2016 Spletno mesto poganja:  Addacom