AŽU team English  Hrvatski  Facebook  Twitter
Šole in vrtci   Konjske maneže   Športna igrišča   Pri vas doma
 

Priporočila

 
 

TANJA BELIČ (učiteljica jahanja, državna sodnica v preskakovanju ovir, klubska sodnica v dresurnem jahanju in aktivna tekmovalka)

"Pri svojem delu s konji vedno v ospredje postavljam dobro počutje in zdravje konj, ki ga omogočajo le najboljši pogoji za treniranje.

Z veseljem lahko pohvalim podlago v moji maneži, ki so jo naredili strokovnjaki AŽU teama po predhodnem skupnem planiranju in oblikovanju, saj smo uspeli združiti vse lastnosti idealne podlage za delo s konji. Odlikuje jo visoka kakovost v različnih vremenskih razmerah, saj so tla stabilna, prožna in elastična, tako da podpirajo delovanje gibalnega sistema, ter ohranjajo sklepe in preprečujejo poškodbe tetiv, konji pa imajo neizmerno veselje do gibanja in dela.

Dejstvo je, da se podlage v manežah razlikujejo med seboj in srečna sem, ker lahko konje treniram na idealni podlagi. Zato hvala AŽU teamu in strokovnemu pristopu k delu."

MILOJKA PEČENKO (organizatorka zdravstveno higienskega režima in prehrane v vrtcu Trnovo)

"S podjetjem AŽU team sodelujemo pri urejanju okolice (igrišč vrtcev), kar delo opravijo kakovostno, se hitro odzovejo, ko imamo problem in s skupnimi močmi najdemo ugodne rešitve".

STEVE TELZEROW (igralec golfa, hendikep: 5)

“Razlika med dobrim in boljšim igralcem je v tem, komu uspe preko zelenice spraviti žogico v dveh udarcih v jamico. Vadba tega posameznega dela vaše igre ni več odvisna od vožnje do golf igrišča. To lahko storite kar doma na vašem vrtu!

Aleševa inovacija ureditve vadbene zelenice za kratke razdalje (green and chipping area) lahko v precej kratkem času zmanjša vaš hendikep. Golfisti vsepovsod v Ameriki vadijo svojo igro kar doma. Sedaj pa je ta možnost dana tudi vsem igralcem v Sloveniji, ki si resno želijo izboljšati svojo igro. Sam sem imel to prednost, da sem v Ameriki odraščal ravno nasproti golf igrišča in se zavedam pomembnosti vsakdanje vadbe."

UROŠ ZVONC (HND GCM Zeleni Inženiring)

“Kremenčev pesek (mp mix oz. mp 50), ki se uporablja za peskanje vrtnih trat, kot tudi nogometnih in ostalih športnih igrišč, se je odlično izkazal zaradi svojih naravnih lastnosti. Dobro prepušča vodo, pospešuje kroženje kisika in odlično zavaruje rastni vršiček, kar je bistvo peskanja. Hkrati izravnava površino, ki nato daje videz dovršenosti.

Uporaba kremenčevega peska travni površini zagotavlja oblikovan in estetski videz, saj zagotavlja travno rušo, ki je visoko odporna na gaženje in zaščito pred blatom, kar je za vrtne trate in športna igrišča bistvenega in izrednega pomena.”

MAG. OLGA KOLAR (ravnateljica OŠ Oskarja Kovačiča)

“Zaradi dotrajanosti in neurejenosti šolskega igrišča ob športni dvorani Krim smo se jeseni 2009 odločili, da prenovimo krožno tekalno stezo in stezo z doskočno jamo. Za dela smo se dogovorili s podjetjem AŽU Team. Predvsem cenimo strokovne usmeritve in predloge izvajalca, delo je bilo opravljeno korektno, natančno in v skladu z dogovorom.”

 
                 
                 
  AŽUTEAM d.o.o., AŽU TEAM s.p. | Vse pravice pridržane © 2013 - 2016 Spletno mesto poganja:  Addacom