AŽU team English  Hrvatski  Facebook  Twitter
Šole in vrtci   Konjske maneže   Športna igrišča   Pri vas doma
 

Šole in vrtci

 
 

Skupaj s strokovnjaki smo izboljšali mivko za otroške peskovnike, ki je varna, mehkejša in primernejša za oblikovanje. Zanjo smo pridobili NOV in ZELO NATANČEN CERTIFIKAT, ki dokazuje primernost mivke za otroško igro.

Opravljeno imamo usposabljanje za PREGLEDOVALCE OTROŠKIH IGRIŠČ – VARNOST OTROŠKIH IGRIŠČ. Opravimo pregled otroškega igrišča in igral, vam svetujemo in odpravimo morebitne pomanjkljivosti.

 

Urejamo in obnavljamo tekaške proge, doskočne jame in okolico šolskih igrišč.
V vrtcih zamenjamo mivko v peskovnikih, izdelamo podlago pod igrali v skladu z evropskimi standardi, uredimo okolico
in popravimo, obnovimo ali izdelamo igrala po meri.

Hkrati poskrbimo za okolico, travo, obnovitev že obstoječih igral. Lahko se dogovorimo za vzdrževalna dela vašega igrišča.

PESKOVNIKI

Odstranimo staro mivko, po potrebi položimo zaščitno podlago in dodamo novo mivko.
Mivka je naravna, oprana ter zdravstveno in higiensko neoporečna – to dokazujemo z lastnim in natančnim CERTIFIKATOM. Z obstoječih površin odstranimo staro mivko in dostavimo novo. Otroci se tako lahko še naprej brezskrbno igrajo v svojih peskovnikih.
Po potrebi peskovnik obnovimo, zaščitimo rob ali izdelamo novega v skladu s potrebami in evropskimi standardi.

    

PODLAGE POD IGRALI

Dela opravljamo v skladu z evropskimi standardi ter Pravilnikom o minimalnih in tehničnih pogojih za prostor in opremo vrtca (Uradni list RS, št. 73/00, 75/05 in 33/08), ki so v skladu s priporočili v priročniku Varno otroško igrišče, katerega prevod in izdajo je omogočilo Ministrstvo za gospodarstvo RS, tržni inšpektor RS in zdravstveni inšpektor RS.
Varne podlage pod zunanjimi igrali delamo v skladu s standardom SIST EN 1177.

Za varnost otrok pri igri smo dolžni poskrbeti. Sem sodi tudi podlaga pod igrali. V skladu s standardi izdelamo varno podlago, jo prilagodimo na teren in vaše želje. Izdelamo vse vrste podlag;  peščene, gumijaste, s sekanci, striženo travo itd., glede na raziskavo varnosti pa najbolj priporočamo pesek 4-8.

        

OBNOVITEV IN PRILAGODITEV

Obnovimo vam že obstoječa igrala ali le ta prilagodimo, da bodo v skladu z evropskimi standardi. Skupaj z vami poiščemo inovativne rešitve.

       

 

TEKAŠKA STEZA

Obnovimo vam tekaško stezo in jo pripravimo za kvalitetno izvajanje športnih aktivnosti. Poleg tenisita lahko izberete tudi umetne mase, striženo travo, ...

     

 
                 
                 
  AŽUTEAM d.o.o., AŽU TEAM s.p. | Vse pravice pridržane © 2013 - 2016 Spletno mesto poganja:  Addacom